/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Тисячолітній ювілей німецького кренделя - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.08.2016
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Тисячолітній ювілей німецького кренделя - Kordon.com.ua - Свіжі новини
Kordon.com.ua - Свіжі новини Інгредієнти цього хлібного шедевра прості: пшеничне борошно, солод, сіль і дріжджі. Але скручений з тіста брецель занурюють в спеціальний розчин (холодний або гарячий натрової луг), а потім випікають на деку до рум'яної скоринки. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.08.2016
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная