- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Чеснок
Як приготувати в'ялені помідори: секрети приготування - Жіночий журнал Modista (прес-реліз) (pегістрація)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.09.2016
Новости про чеснок, новости, подробности относительно чеснока
Чеснок
Як приготувати в'ялені помідори: секрети приготування - Жіночий журнал Modista (прес-реліз) (pегістрація)
Жіночий журнал Modista (прес-реліз) (pегістрація) Розчавлюємо зубчики часнику і розрізаємо їх на кілька частин. Викладаємо помідори на деко, застелене пекарським папером. Кладемо зверху часник і розмарин. Готуємо при температурі 180 градусів близько 20 хвилин (залежить від розміру і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.09.2016
Смотреть все новости в разделе Чеснок