/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Жиры животные
Їжа майбутнього: як поєднати смак, користь і вигоду? - euronews
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2016
Новости про жиры животные, новости, подробности относительно жира животного
Жиры животные
Їжа майбутнього: як поєднати смак, користь і вигоду? - euronews
euronews “Для виготовлення і традиційного чорісо і чорісо зі зниженим вмістом жиру ми використовуємо свинину найвищої якості; головна відмінність у тому, що свинина для чорісо з низьким вмістом жиру має лише 3% жиру”, — каже Жорді Бушеда, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2016
Смотреть все новости в разделе Жиры животные