/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Вода, барвники, антибіотики – все “найсмачніше” у м'ясі - Галицький кореспонтент
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.10.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Вода, барвники, антибіотики – все “найсмачніше” у м'ясі - Галицький кореспонтент
Галицький кореспонтент Водночас, в усьому світі цей напрям агробізнесу є перспективним, а яловичина цінується як високоякісне м'ясо — одне із важливих джерел забезпечення незамінного тваринного білка в харчуванні людей різного віку. М'ясо не найдешевший ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 07.10.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина