/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Як уберегтися від сальмонельозу? - ОГО
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.09.2013
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Як уберегтися від сальмонельозу? - ОГО
ОГО Найдовше ці бактерії можуть зберігатися у воді, м'ясі та ковбасних виробах, в кефірі та вершковому маслі (від 2 до 5 місяців). Захворювання розвивається через 6-7 годин після потрапляння сальмонел в організм. Симптоми хвороби можуть бути ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.09.2013
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное