/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Фасоль
Що готувати на свята? Поради від Костянтина Грубича - Громадське радіо
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.01.2017
Новости про фасоли, новости, подробности относительно фасоли
Фасоль
Що готувати на свята? Поради від Костянтина Грубича - Громадське радіо
Громадське радіо Отже кутя, узвар, голубці, каші, квасоля, соління, картопля з грибами, риба, оселедець. Нехай м'ясо на наступний день буде не жирним: печінка, субпродукти, язик, птиця. Не варто після посту гарячково їсти ковбаси і заробити проблем зі шлунком. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.01.2017
Смотреть все новости в разделе Фасоль