/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа пшеничная
З мармеладом, малиною або екзотична – найцікавіші рецепти куті - Стик
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.01.2017
Новости про крупы пшеничные, новости, подробности относительно круп пшеничных
Крупа пшеничная
З мармеладом, малиною або екзотична – найцікавіші рецепти куті - Стик
Стик Зерна пшениці треба потовкти у дерев'яній ступі дерев'яним товкачем. При цьому час-від-часу треба додавати трохи теплої води, щоб оболонка пшениці відділилася. Після цього зерна треба кілька разів промити та просіяти, щоб виокремити ядро. Із цього і ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 18.01.2017
Смотреть все новости в разделе Крупа пшеничная