/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Відтінки смаку: види кавових напоїв - Трибуна (Блог)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.03.2017
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Відтінки смаку: види кавових напоїв - Трибуна (Блог)
Трибуна (Блог) У перекладі с італійської — “капуцинський”, бо вигадали монахи—капуцини. Основна складова — еспрессо, інша — молоко. Молока має бути спінене, а піна — дрібною, суцільною, однорідною. Температура напою — 65-79 градусів. Тоді напій не ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.03.2017
Смотреть все новости в разделе Сливки