/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
Гуцульський Великдень: як у Брустурах народжуються сирні ... - КУРС
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.04.2017
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
Гуцульський Великдень: як у Брустурах народжуються сирні ... - КУРС
КУРС "Спробуйте, – відрізає мені кілька шматків домашнього сиру пані Марія, – якщо сир скрипить на зубах, значить з нього вже можна ліпити коників". Сир і справді добряче скрипить на зубах, виготовляється він з додаванням так званого "Ґлєґа" ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.04.2017
Смотреть все новости в разделе Творог