/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
По-закарпатськи: Як на війні бійці 128-ї бограч готували - Depo.Закарпаття
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.06.2017
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
По-закарпатськи: Як на війні бійці 128-ї бограч готували - Depo.Закарпаття
Depo.Закарпаття Далі тушиться нарізане м'ясо (якщо яловичина 60-70-х років, то дуже довго). Зміст в тому, щоб нічого не підгоріло, бо посуд (казан) один. Коли м'ясо через кілька годин стане придатним до споживання, додається картопля, що є із зелені. Якщо є ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.06.2017
Смотреть все новости в разделе Говядина