/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10% - Реальна Економіка
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.09.2013
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Виробництво м'яса в Україні збільшилося майже на 10% - Реальна Економіка
Реальна Економіка "Структура споживання м'яса у нинішньому році виглядає наступним чином: м'ясо птиці – 45 % (раціональний рівень 20%), свинина – 42 % (34% - раціональний рівень), яловичина – 13 % (при раціональному рівні 39%)", - зазначив Пендзин. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.09.2013
Смотреть все новости в разделе Говядина