/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Борисов Академія: те, що потрібно знати про м'ясо - Новое Время
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.08.2017
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Борисов Академія: те, що потрібно знати про м'ясо - Новое Время
Новое Время Приблизно через 3 години після забою м'ясо стає більш щільним і жорстким. Для яловичини при 0 ° C задубіння настає максимуму через 24-48 год. Готувати м'ясо в стані задубіння не слід. Навіть термічна обробка не робить його досить м'яким. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.08.2017
Смотреть все новости в разделе Говядина