/ Лента новостей   / Оборудование   / Для растениеводства   / Для первичной обработки овощей  

Новости про оборудование для первичной обработки овощей, новости, подробности относительно оборудования для первичной обработки овощей

Для первичной обработки овощей


У спеку калушанам радять більше пити — не зловживати м'ясом ... - Вікна online



Вікна online
... піддавати термічній обробці (кип'ятити, проварювати, тушити) не менше 10 хвилин ( тому, що саме ці продукти є поживними середовищами для розмноження сальмонел та інших патогенних мікроорганізмів навіть при кімнатній температурі!);


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 25.07.2017


Смотреть все новости в разделе Для первичной обработки овощей