/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Фарш
Перець половинками, фарширований та запечений в духовці - Сайт "Є"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.09.2017
Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша
Фарш
Перець половинками, фарширований та запечений в духовці - Сайт "Є"
Сайт "Є" Такі перчини виглядають дуже естетично на святковому столі. Вони чудово тримають форму та не розлазяться, при цьому залишаються м'якенькими та соковитими. Фото: автора. Перець стає ніжним та м'яким, а фарш – дуже соковитим. Перець половинками ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.09.2017
Смотреть все новости в разделе Фарш