/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука пшеничная
Рецепти смачних великодніх пасок від закарпатських господинь ... - http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2018
Новости про муку пшеничную, новости, подробности относительно муки пшеничной
Мука пшеничная
Рецепти смачних великодніх пасок від закарпатських господинь ... - http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз)
http://www.0312.ua/rss/yarticles (прес-реліз) Борошно обов'язково просіюємо 2 рази, щоб збагатити його киснем. Борошно пшеничне можна брати різних видів: вищого гатунку, полугрубого і грубого помолу. За роки випікання пасочок я брала різні види в різних пропорціях, коли який настрій, але завжди ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2018
Смотреть все новости в разделе Мука пшеничная