/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
М'ясо по-єврейськи - UkrMedia
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.06.2018
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
М'ясо по-єврейськи - UkrMedia
UkrMedia Тушкуємо м'ясо години півтори-два. яловичина повинна стати дуже м'якою і відвалюватися від кісток, якщо такі будуть. Хвилин за 15 до закінчення гасіння додаємо до м'яса по-єврейськи лавровий лист. Ось і все. М'ясо по-єврейськи повністю ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.06.2018
Смотреть все новости в разделе Говядина