/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Кефир
Пробіотиків є багато у соліннях та квашеній капусті Фото: harchi ... - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.07.2018
Новости про кефир, новости, подробности относительно кефира
Кефир
Пробіотиків є багато у соліннях та квашеній капусті Фото: harchi ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua Кефір. Часте вживання кефіру покращує імунітет, травлення, знімає запальні процеси в організмі. Він містить 10 видів корисних мікроорганізмів. Кефір рекомендовано включити в свій раціон після курсу прийому антибіотиків і при частих діареях. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.07.2018
Смотреть все новости в разделе Кефир