/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Баранина
Що їли галичани сто років тому? - Версії
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.08.2018
Новости про баранину, новости, подробности относительно баранины
Баранина
Що їли галичани сто років тому? - Версії
Версії Баранина найліпша від серпня до падолиста, пізнійше заносить лоєм.Обкроїти чвертку баранини з лою, сполокати, вложити до великої ринки, і відварювати через (впродовж – Ред.) 20 хвиль (а як велика, то пів години). Опісля відляти воду, обібрати кілька ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.08.2018
Смотреть все новости в разделе Баранина