/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Рецепт для святкової вечері: яловичі реберця в журавлинному соусі - Сегодня
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.09.2018
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Рецепт для святкової вечері: яловичі реберця в журавлинному соусі - Сегодня
Сегодня Коли вся яловичина буде обсмажена, злити жир з каструлі і повернути її на плиту. Додати оливкове масло, цибулю, часник і чебрець. Готувати на середньому вогні близько 5 хвилин, поки цибуля не стане м'якою. Додати борошно і перемішати. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.09.2018
Смотреть все новости в разделе Говядина