/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Жиры животные
Сало "з пробірки": навіщо сумські науковці виготовили штучний ... - Телеканал "5 канал"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2018
Новости про жиры животные, новости, подробности относительно жира животного
Жиры животные
Сало "з пробірки": навіщо сумські науковці виготовили штучний ... - Телеканал "5 канал"
Телеканал "5 канал" Перевага штучного сала в тому, що воно менш калорійне, ніж природне. Вчені кажуть, що можуть зробити, навіть, вегетаріанське сало, якщо додавати лише рослинні жири. "Звичайне сало – це національний продукт, але не всім людям можна ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2018
Смотреть все новости в разделе Жиры животные