- • Абрикосы
- • Авокадо
- • Айва
- • Алыча
- • Ананасы
- • Апельсины
- • Арбузы
- • Асаи
- • Бананы
- • Боярышник
- • Брусника
- • Виноград
- • Вишня
- • Голубика
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груши
- • Дыня
- • Ежевика
- • Земляника
- • Инжир
- • Киви
- • Клубника
- • Клюква
- • Крыжовник
- • Лайм
- • Лимоны
- • Малина
- • Манго
- • Мандарины
- • Можжевеловая ягода
- • Морошка
- • Нектарины
- • Облепиха
- • Оливы
- • Персики
- • Помело
- • Рябина
- • Сливы
- • Смородина
- • Фейхоа
- • Финики
- • Хурма
- • Черешня
- • Черника
- • Шиповник
- • Яблоки
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Фрукты. Ягоды
/ Арбузы
Якісне м'ясо визначають дотиком, часник — за запахом, а гарбуз ... - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.10.2013
Новости про арбузы, новости, подробности относительно арбузов
Арбузы
Якісне м'ясо визначають дотиком, часник — за запахом, а гарбуз ... - Gazeta.ua
Gazeta.ua "На кавунах і гарбузах збоку обов'язково має бути жовтувата пляма. Це значить, що гарбуз чи кавун лежав на грядці і спокійно собі дозрівав на землі, як і має бути. Чим більше смужок на кавуні, тим він має бути солодшим. Але все-таки є сорти, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.10.2013
Смотреть все новости в разделе Арбузы