/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
До паштету з печінки додають шампанське - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.11.2013
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
До паштету з печінки додають шампанське - Gazeta.ua
Gazeta.ua Півкіла курячої чи гусячої печінки ріжу на куски і кидаю на сковорідку в розігріте вершкове масло. Жарю на великому вогні хвилин 5, щоб печінка з червоної стала рожевою. Солю та перчу, додаю два зубки подавленого часнику й охолоджую. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.11.2013
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное