/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
В чому особливість їжі довгожителів — японської кухні? - Велика Епоха
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2013
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
В чому особливість їжі довгожителів — японської кухні? - Велика Епоха
Велика Епоха Зокрема, сушені водорості «хаба» і «вакаме», соєвий сир, салат, риба, рис, варені овочі або мариновані овочі. Довгожителі говорять про свій раціон так: порції повинні бути невеликими, але різноманітними. Прийом їжі — 5–6 разів на день. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.11.2013
Смотреть все новости в разделе Творог