- • Абрикосы
- • Авокадо
- • Айва
- • Алыча
- • Ананасы
- • Апельсины
- • Арбузы
- • Асаи
- • Бананы
- • Боярышник
- • Брусника
- • Виноград
- • Вишня
- • Голубика
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груши
- • Дыня
- • Ежевика
- • Земляника
- • Инжир
- • Киви
- • Клубника
- • Клюква
- • Крыжовник
- • Лайм
- • Лимоны
- • Малина
- • Манго
- • Мандарины
- • Можжевеловая ягода
- • Морошка
- • Нектарины
- • Облепиха
- • Оливы
- • Персики
- • Помело
- • Рябина
- • Сливы
- • Смородина
- • Фейхоа
- • Финики
- • Хурма
- • Черешня
- • Черника
- • Шиповник
- • Яблоки
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Фрукты. Ягоды
/ Сливы
Маленькі хитрощі і лайфхаки, які стануть в нагоді при консервації - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.05.2019
Новости про сливы, новости, подробности относительно слив
Сливы
Маленькі хитрощі і лайфхаки, які стануть в нагоді при консервації - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) Кожній господині хочеться якомога краще зберегти плоди літнього врожаю. Використовуємо досвід, який накопичувався роками та перевірявся практикою. Дрібниць у консервації не буває! Кришки і банки для консервування мийте не миючими засобами, а порошком гірчиці або харчовою содою (1 чайна ложка на 1 л води). Після миття їх треба ошпарити окропом і висушити. Кришки прокип'ятити. Банки зручно стерилізувати в мікрохвильовці. Налити в кожну по 1-2 столові ложки чистої води, поставити в піч (трилітрові можна покласти на бік) і включати її на повну потужність. Коли рідина повністю випарується (зазви...
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.05.2019
Смотреть все новости в разделе Сливы