/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Свинина  

Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини

Свинина


Евромайдан поделился новогодним меню - Хартия'97



Хартия'97
Мясо (свинина или телятина), любая часть (кость, мякоть, ребра) варить 3-4 часа. Затем добавляют зажарку. Зажарку делают на оливковом масле – лук, морковь. Затем еще один час варят бограч с зажаркой и с добавлением картофеля, сушеных грибов, небольшого количества фасоли ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 30.12.2013




Дивитись всі новини в розділі Свинина