/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Евромайдан поделился новогодним меню - Хартия'97
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.12.2013
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Евромайдан поделился новогодним меню - Хартия'97
Хартия'97 Мясо (свинина или телятина), любая часть (кость, мякоть, ребра) варить 3-4 часа. Затем добавляют зажарку. Зажарку делают на оливковом масле – лук, морковь. Затем еще один час варят бограч с зажаркой и с добавлением картофеля, сушеных грибов, небольшого количества фасоли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Свинина