/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Горіхи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.02.2014
Новини про горіхи, новинки, детальна інформація відносно горіхів
Горіхи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розігріває на сковороді оливкову олію, смажить броколі завбільшки як дві жмені, солить. За пару хвилин вливає півсклянки білого сухого вина. Всипає столову ложку кедрових горіхів і порізані на довгі скибки 100 г хамону. Тримає на сковороді 3 хв. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Горіхи