/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Орехи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.02.2014
Новости про орехи, новости, подробности относительно орехов
Орехи
Камбалу підпалюють коньяком - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розігріває на сковороді оливкову олію, смажить броколі завбільшки як дві жмені, солить. За пару хвилин вливає півсклянки білого сухого вина. Всипає столову ложку кедрових горіхів і порізані на довгі скибки 100 г хамону. Тримає на сковороді 3 хв. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.02.2014
Смотреть все новости в разделе Орехи