- • Борошно амарантове
- • Борошно вівсяне
- • Борошно волоського горіха
- • Борошно гарбузова
- • Борошно гречане
- • Борошно житнє
- • Борошно кукурудзяне
- • Борошно кунжутна
- • Борошно лляна
- • Борошно пшеничне
- • Борошно рисове
- • Борошно розторопші
- • Борошно соєве
- • Борошно ячмінне
- • Борошняні суміші
- • Черемхова борошно
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Борошно
/ Борошно вівсяне
Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного
Борошно вівсяне
Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Замішуємо тісто із 70% вівсяного і 30% пшеничного борошна, яєць, цукру і дрібки солі. Залежно від товщини бісквіту, випікаємо від 10 до 20 хвилин при 180 градусах. Бісквіт нам знадобиться згодом". "Тепер робимо мус — збиваємо вершки, мед, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.02.2014
Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне