/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Борошно   / Борошно вівсяне  

Новини про борошно вівсяне, новинки, детальна інформація відносно борошна вівсяного

Борошно вівсяне


Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Замішуємо тісто із 70% вівсяного і 30% пшеничного борошна, яєць, цукру і дрібки солі. Залежно від товщини бісквіту, випікаємо від 10 до 20 хвилин при 180 градусах. Бісквіт нам знадобиться згодом". "Тепер робимо мус — збиваємо вершки, мед, ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 14.02.2014




Дивитись всі новини в розділі Борошно вівсяне