/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука овсяная
Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.02.2014
Новости про мука овсяная, новости, подробности относительно муки овсяной
Мука овсяная
Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua
Gazeta.ua Замішуємо тісто із 70% вівсяного і 30% пшеничного борошна, яєць, цукру і дрібки солі. Залежно від товщини бісквіту, випікаємо від 10 до 20 хвилин при 180 градусах. Бісквіт нам знадобиться згодом". "Тепер робимо мус — збиваємо вершки, мед, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 14.02.2014
Смотреть все новости в разделе Мука овсяная