/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мука    / Мука овсяная  

Новости про мука овсяная, новости, подробности относительно муки овсяной

Мука овсяная


Для шотландського десерту кранехан вершки змішують із медом - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Замішуємо тісто із 70% вівсяного і 30% пшеничного борошна, яєць, цукру і дрібки солі. Залежно від товщини бісквіту, випікаємо від 10 до 20 хвилин при 180 градусах. Бісквіт нам знадобиться згодом". "Тепер робимо мус — збиваємо вершки, мед, ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 14.02.2014


Смотреть все новости в разделе Мука овсяная