- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Кулинарный блог Рады Макогон: салат из шпината с тунцом - Портал
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2014
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Кулинарный блог Рады Макогон: салат из шпината с тунцом - Портал
Портал Шпинат вымыть, обсушить листья, срезать корешки, крупно нарезать и сложить в салатник. Тунец процедить, отжать и отправить в салатник к листьям. Огурцы и лук мелко накрошить и смешать с тунцом и листьями шпината. Заправку можно сделать на основе масла или майонеза. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.06.2014
Дивитись всі новини в розділі Шпинат