/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Доки несете стейк до столу, він продовжує доходити всередині - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.10.2014
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Доки несете стейк до столу, він продовжує доходити всередині - Gazeta.ua
Gazeta.ua Якщо спробуєте страву зі щойно забитої худоби, м'ясо буде жорстке. Щоб воно було ніжне, його спершу потрібно зістарити. Тушу тварини залишають у холодильнику при температурі від 0 до 4 градусів на 15–21 добу. Це стосується яловичини. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.10.2014
Дивитись всі новини в розділі Яловичина