/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Яловичина  

Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини

Яловичина


Доки несете стейк до столу, він продовжує доходити всередині - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Якщо спробуєте страву зі щойно забитої худоби, м'ясо буде жорстке. Щоб воно було ніжне, його спершу потрібно зістарити. Тушу тварини залишають у холодильнику при температурі від 0 до 4 градусів на 15–21 добу. Це стосується яловичини.


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 15.10.2014




Дивитись всі новини в розділі Яловичина