/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Доки несете стейк до столу, він продовжує доходити всередині - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.10.2014
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Доки несете стейк до столу, він продовжує доходити всередині - Gazeta.ua
Gazeta.ua Якщо спробуєте страву зі щойно забитої худоби, м'ясо буде жорстке. Щоб воно було ніжне, його спершу потрібно зістарити. Тушу тварини залишають у холодильнику при температурі від 0 до 4 градусів на 15–21 добу. Це стосується яловичини. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.10.2014
Смотреть все новости в разделе Говядина