/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Конина
Сабантуй-2015: отмечаем с размахом - Комсомольская правда
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
Новини про конину, новинки, детальна інформація відносно конини
Конина
Сабантуй-2015: отмечаем с размахом - Комсомольская правда
Комсомольская правда В национальном меню все как надо: конина разных видов - запеченная с овощами или в рукаве, зур балиш с бараниной или гусем, лапша с курицей и катыком, азу по-татарски, эч-почмак, беккен, перемяч, талкыш калеве, чайбалиш и, конечно же, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 31.07.2015
Дивитись всі новини в розділі Конина