/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа манна
Кабачки для запіканки тушкують у молоці - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.08.2013
Новини про крупи манні, новинки, детальна інформація відносно круп манних
Крупа манна
Кабачки для запіканки тушкують у молоці - Gazeta.ua
Gazeta.ua Готові протираю через сито, додаю 2-3 ложки манної крупи та дві порізані підсмажені цибулини. На вогні швидко помішую 10-15 хвилин. Треба, щоб до кінця розчинилася манка. Вона схоплює кабачки, не дає розлізтися. Коли вистигає, вбиваю два яйця, столову ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.08.2013
Дивитись всі новини в розділі Крупа манна