/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа манная
Кабачки для запіканки тушкують у молоці - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.08.2013
Новости про крупы манная, новости, подробности относительно круп манной
Крупа манная
Кабачки для запіканки тушкують у молоці - Gazeta.ua
Gazeta.ua Готові протираю через сито, додаю 2-3 ложки манної крупи та дві порізані підсмажені цибулини. На вогні швидко помішую 10-15 хвилин. Треба, щоб до кінця розчинилася манка. Вона схоплює кабачки, не дає розлізтися. Коли вистигає, вбиваю два яйця, столову ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.08.2013
Смотреть все новости в разделе Крупа манная