/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Морозиво
Вчені придумали морозиво, що повільно тане - Знай.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.09.2015
Новини про морозиво, новинки, детальна інформація відносно морозива
Морозиво
Вчені придумали морозиво, що повільно тане - Знай.ua
Знай.ua У технології використовується білок BslA. Він зустрічається в природі у деяких харчових продуктах. Білок зв'язує повітря, жири і воду в морозиві. Саме за рахунок цього воно стає більш гладким і стійким до танення. Приміром, в морозильній камері ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.09.2015
Дивитись всі новини в розділі Морозиво