/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа Сочевична
Турецький суп із сочевиці їдять з м'ятою та лимоном - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.02.2016
Новини про крупи сочевичні, новинки, детальна інформація відносно круп сочевиці
Крупа Сочевична
Турецький суп із сочевиці їдять з м'ятою та лимоном - Gazeta.ua
Gazeta.ua Сочевичний суп - смачна і поживна страва. На своїй батьківщині, в Туреччині, його люблять і знають під назвою мерджімек-чорбаси. ... У каструлю невеликого розміру наливаємо літр води і засипаємо в неї промиту сочевицю. Крупу не замочуємо: вона і так ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 24.02.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа Сочевична