/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа чечевичная
Турецький суп із сочевиці їдять з м'ятою та лимоном - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.02.2016
Новости про крупы чечевичную, новости, подробности относительно круп чечевицы
Крупа чечевичная
Турецький суп із сочевиці їдять з м'ятою та лимоном - Gazeta.ua
Gazeta.ua Сочевичний суп - смачна і поживна страва. На своїй батьківщині, в Туреччині, його люблять і знають під назвою мерджімек-чорбаси. ... У каструлю невеликого розміру наливаємо літр води і засипаємо в неї промиту сочевицю. Крупу не замочуємо: вона і так ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.02.2016
Смотреть все новости в разделе Крупа чечевичная