/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Свинина с кускусом - Кухня - Обозреватель - Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2013
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Свинина с кускусом - Кухня - Обозреватель - Обозреватель
Обозреватель Обжаривать свинину по 2-3 минуты с каждой стороны, до золотисто-коричневого оттенка. Убрать со сковороды и накрыть фольгой, чтобы сохранить теплой. 2. Выложить в сковороду сахар, корицу и анис, размешать. Выложить туда же яблоки и обжаривать их в смеси 1-2 минуты – они ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Свинина