/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Качині ніжки тушкують три години в апельсиновому соку - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Качині ніжки тушкують три години в апельсиновому соку - Gazeta.ua
Gazeta.ua Автор: Катерина РОМАНЧУК Тушковану качину ніжку розігрівають у духовці перед подачею. Їдять з печеними яблуками та ягідним соусом. — Качині ніжки тушкую в їхньому жирі. Так вони можуть зберігатися два-три місяці, — каже 42 річний Віктор ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 16.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове