/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшенична
Европейские десерты - Вечерний Ставрополь
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.09.2016
Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних
Крупа пшенична
Европейские десерты - Вечерний Ставрополь
Вечерний Ставрополь Досыпать манную крупу и проварить минут 10. Добавить ... Ингредиенты: груши – 3 шт., мука пшеничная – 100 г, мюсли с орехами и сухофруктами – 100 – 150 г, масло сливочное – 100г, сахарный песок – 150 г, мука рисовая – 2 ст. ложки, корица – по вкусу. Соединить в миске просеянную ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 09.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична