/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшенична  

Новини про крупи пшеничні, новинки, детальна інформація відносно круп пшеничних

Крупа пшенична


Европейские десерты - Вечерний Ставрополь



Вечерний Ставрополь
Досыпать манную крупу и проварить минут 10. Добавить ... Ингредиенты: груши – 3 шт., мука пшеничная – 100 г, мюсли с орехами и сухофруктами – 100 – 150 г, масло сливочное – 100г, сахарный песок – 150 г, мука рисовая – 2 ст. ложки, корица – по вкусу. Соединить в миске просеянную ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 09.09.2016




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшенична