/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа кукурудзяна
Рецепт гуцульського бануша від франківського продюсера Моха Перкалаби - Інформаційний сайт Прикарпаття
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.09.2016
Новини про крупи кукурудзяні, новинки, детальна інформація відносно круп кукурудзяних
Крупа кукурудзяна
Рецепт гуцульського бануша від франківського продюсера Моха Перкалаби - Інформаційний сайт Прикарпаття
Інформаційний сайт Прикарпаття Грисюк це кукурудзяна крупа, а не мука.коли будете купляти, беріть ту, яка має найчервоніший відтінок. Закипить сметана і правою помішуєте, а лівою тоненькою цівочкою сипете грисюк і постійно помішуєте до запустіння, буде зарідко, досипайте ще. Коли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Крупа кукурудзяна