/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа кукурузная
Рецепт гуцульського бануша від франківського продюсера Моха Перкалаби - Інформаційний сайт Прикарпаття
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 27.09.2016
Новости про крупы кукурузные, новости, подробности относительно круп кукурузных
Крупа кукурузная
Рецепт гуцульського бануша від франківського продюсера Моха Перкалаби - Інформаційний сайт Прикарпаття
Інформаційний сайт Прикарпаття Грисюк це кукурудзяна крупа, а не мука.коли будете купляти, беріть ту, яка має найчервоніший відтінок. Закипить сметана і правою помішуєте, а лівою тоненькою цівочкою сипете грисюк і постійно помішуєте до запустіння, буде зарідко, досипайте ще. Коли ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 27.09.2016
Смотреть все новости в разделе Крупа кукурузная