/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Виробництво м'яса виросло на 3% - Аграрний тиждень
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2016
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Виробництво м'яса виросло на 3% - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень Так, +6% до обсягів переробки м'яса переважно забезпечила заморожена пташатина. Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — +7,7 тис. тонн кожна (3,8% та 19,3%). Скорочення виробництва ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 06.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Яловичина