/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Виробництво м'яса виросло на 3% - Аграрний тиждень
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.12.2016
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Виробництво м'яса виросло на 3% - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень Так, +6% до обсягів переробки м'яса переважно забезпечила заморожена пташатина. Дещо скромніші результати продемонстрували свіжа та охолоджена свинина та яловичина — +7,7 тис. тонн кожна (3,8% та 19,3%). Скорочення виробництва ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.12.2016
Смотреть все новости в разделе Говядина