/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / Крупи   / Крупа пшоняна  

Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних

Крупа пшоняна


Застілля по-козацьки: що їли на Запорізькій Січі - Сегодня



Сегодня
Тетеря - покращений варіант саламахи, в яку додавалася ще й пшоняна крупа. Як пояснив Михайло Чередниченко, пізніше в інших регіонах тетерю стали називати кулішем, а ближче до XIX століття її рецепт ускладнився. "Зараз куліш вдосконалили: в нього ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 21.08.2014




Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна