/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа пшоняна
Застілля по-козацьки: що їли на Запорізькій Січі - Сегодня
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2014
Новини про крупи пшоняні, новинки, детальна інформація відносно круп пшоняних
Крупа пшоняна
Застілля по-козацьки: що їли на Запорізькій Січі - Сегодня
Сегодня Тетеря - покращений варіант саламахи, в яку додавалася ще й пшоняна крупа. Як пояснив Михайло Чередниченко, пізніше в інших регіонах тетерю стали називати кулішем, а ближче до XIX століття її рецепт ускладнився. "Зараз куліш вдосконалили: в нього ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.08.2014
Дивитись всі новини в розділі Крупа пшоняна