/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Яловичина
Еврейську пастрому готують близько доби - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2017
Новини про яловичину, новинки, детальна інформація відносно яловичини
Яловичина
Еврейську пастрому готують близько доби - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясний делікатес єврейської кухні пастрому з яловичини готує Борис Унтерберг з Києва, 46 років. На приготування витрачає близько 20-ти годин. "Пастрома, яку ще називають бастурмою - це яловичина, яку готують переважно у Ізраїлі, Румунії ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Яловичина