/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Говядина
Еврейську пастрому готують близько доби - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.01.2017
Новости про говядину, новости, подробности относительно говядины
Говядина
Еврейську пастрому готують близько доби - Gazeta.ua
Gazeta.ua М'ясний делікатес єврейської кухні пастрому з яловичини готує Борис Унтерберг з Києва, 46 років. На приготування витрачає близько 20-ти годин. "Пастрома, яку ще називають бастурмою - це яловичина, яку готують переважно у Ізраїлі, Румунії ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.01.2017
Смотреть все новости в разделе Говядина