/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа вівсяна
5 лучших рецептов овсяной каши - Факты ICTV
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2017
Новини про крупи вівсяні, новинки, детальна інформація відносно круп вівсяних
Крупа вівсяна
5 лучших рецептов овсяной каши - Факты ICTV
Факты ICTV Овсяный кисель. – Овсяную крупу залейте водой в соотношении один к одному. Положите немного дрожжей или кусок ржаного хлеба и оставьте бродить на 12-24 часа, обернув посуду плотной тканью. – Слейте жидкость и доведите ее до кипения – кисель готов. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 08.03.2017
Дивитись всі новини в розділі Крупа вівсяна