- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Шпинат
Подкопченный стейк из нерки с припущенным шпинатом - Аргументы и факты
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2017
Новини про шпинат, новинки, детальна інформація відносно шпинату
Шпинат
Подкопченный стейк из нерки с припущенным шпинатом - Аргументы и факты
Аргументы и факты Ингредиенты. (1 порции). Нерка филе - 200 г; Шпинат - 100 г; Масло оливковое - 5 ст.л. Чеснок - 3 зуб. Тимьян - 4 веточ. Щепа яблоневая - По вкусу; Сыр грана падано - 10 г. Для винного соуса: Лук-шалот - 2 шт. Чеснок - 2 зуб. Вино белое - 0.5 стак. Сливки 33% - 0.5 стак. эстрагон - 10 г ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 30.04.2017
Дивитись всі новини в розділі Шпинат